Agenda

 

Wij zitten niet stil.

Ook met onze vzw organiseren we leuke activiteiten en leuke bezigheden. Hier kan je het overzicht per maand terugvinden voor het volledige jaar. Helaas ligt door corona de werking stil. Ben je op zoek naar een persoonlijke/ groeps-rondleiding? Dat kan nog steeds via ons (voor korte rondleidingen) of via de gemeente (rondleidingen van 2 uren en meer) Neem dan contact op via mail.

Calendar deklomp activiteiten
Wij organiseren opleidingen in het versieren van klompen via schilderkunst en stellen nu de opleiding open voor klompenmaker. We zoeken jonggepensioneerden of jonger die bezeten zijn van het houtbewerken. De cursus is wekelijks en duurt zeker een jaar lang. Interesse? Neem contact op: deklompdeklingevzw@gmail.com
 
 
 
 
 
 
 

Kinderprojecten

We hebben elk jaar enkele mooie kinderprojecten. Om deze letterlijk en figuurlijk beeld te geven worden hier ook altijd foto’s van genomen. Via onderstaande link kan je deze terugvinden. Ook kan je hier inspiratie en informatie vinden in verband met deze projecten als je interesse hebt om dit voor jouw klasje/ school/ organisatie te organiseren.

 
 
 

Activiteiten

Naast kinderprojecten hebben we elk jaar nog enkele leuke activiteiten.
Meer informatie en details/ foto’s kan je via de link hieronder bekijken.

Activiteiten