Publicaties

 

Hier kan u de publicaties over het onderwerp klompen terugvinden.

publicaties

uitgaven tot 2023

De Wase klompenmakerij in statistieken

Uit al de publicaties van de VZW mag overgenomen worden, mits bronvermelding.

[vcvSingleImage class=”vce-single-image” data-width=”0″ data-height=”0″ src=”https://www.deklompdeklingevzw.be/wp-content/plugins/visualcomposer/elements/singleImage/singleImage/public/[object Object]” data-img-src=”https://www.deklompdeklingevzw.be/wp-content/plugins/visualcomposer/elements/singleImage/singleImage/public/[object Object]” alt=”” title=”De Wase klompenmakerij in statistieken” ]

De Klinge, een smalle strook zand …

 

Andere

Hier kan u de overige publicaties terugvinden.

Naar overige publicaties

ETWIE

Wij werken met ETWIE samen in verband met het Immaterieel Erfgoed van de Klompenmakerij (erkend sinds 2017) en tevens werken we samen in het Klompenforum.

https://www.deklompdeklingevzw.be/homepage/klingspoor/klompenforum/

KLINGSPOOR

Ten behoeve van de gidsen heeft de VZW een publicatie gemaakt waarin de meeste wetenswaardigheden over het KLINGSPOOR over de vier thema’s zijn opgenomen. Deze publicatie kreeg het nummer D/2021/4858/2 toegewezen.

#150jaarMechelenTerneuzen

Speciaal voor de gidsen in Zeeuws-Vlaanderen en het Waasland die willen gidsen rond de viering van 150 jaar Mechelen-Terneuzen is een digitaal essay geschreven om hen te helpen bij hun uiteenzetting. Deze publicatie kreeg het nummer D/2021/4858/3 toegekend.